Before i die


Sitter fortfarande i morgonrocken..

ska försöka ta fram no boken och sätta mig och plugga men bara ordet plugga gör mig trött..

dip dye


sjuk..

Godmorgon.. Ligger i sängen helt död, ingen ork eller nå, är sjuk som fan..fucklife..
Får se om han har orken till att ta fram no boken och plugga lite, behöver det verkligen, men det tar vi senare idag.

Mot stallet och rida polle! ↓

En uttåkad da capo ;)

Godmorgon

Då ska man ut med finhåret bland allt folk, aja tur att huva finns.

Pippitröja

Sitter med slingor i håret nu, gör dom här slingorna sedan får håret vila i en vecka eller nå, om de nu är gult eller vad de är så får det vara det.. var till kallax med mormor och morfar, greta ska sticka mig en tröja, en pippitröja.. har alltid velat ha en sån tröja.

Det jätte fina håret..

(Har inte färgat underhåret så det är brunt)
Efter första blekningen..
Efter andra..

Hej kyckling!

Nu drar kycklingen mot kallax , hörs sen!
Min hårfärg ↑

pöss!

Har inte orkat blogga under helgen då det inte har hänt så mycket.. I fredags så var jag i stallet hela kvällen for ut på en lång sväng i skogen med anna och chantisse. Igår for jag och mamma i till stan, köpte en tröja, ögonbrynspenna, leggins och hårfärg.. Blekte håret, men blev inte så bra ser ut som en tiger i håret just nu, ska pallra mig mot coop för att köpa hårfärg , kan inte se ut så här.

Teknikens hus

Blir en chill skoldag idag, börjar med att vi träffas på teknikens hus sedan blir det att fara tillbaka till skolan vid lunch och sen blir det att ha bild och slöjd. Slutar halv 3 så jag hinner hem och äta innan jag far till stallet.

goodnight

kom just ur en varm dusch, riktigt skönt. varit i stallet hela eftermiddagen/kvällen och tagit hand om da capo och så blev det en tur med anna och chantisse på 40 min i skogen. Gick väldigt bra så åker dit i morgon också och det blir nog en längre tur då får se om jag rider själv eller vad det blir. ska lägga mig i sängen och nåra avsnitt av andra avenyn nu så godnatt.

åka buss

Godmorgon, orkade inte blogga när jag kom hem men gick på stan en sväng, hittade 3 tröjor som jag fix sedan så for vi ut till storheden och köpte mig en ny ridhjälm och ett par vantar. Blir att fara till stallet idag och rida da capo så skriver inte förens ikväll.
oj bussen går om 30 min, måste skynda mig nu, hejs!

På skolan


Hann inte blogga i morse men sitter på skolan och sitter på sista lektionen. Blir att möta upp mamma i stan sen så får se vad som händer sen. Nu ska jag fortsätta se lilla aktuellt, skriver sen!


godnatt


Vad tycks?

Bloggen är omgjord, men kommer ändras mycket mer så det här är bara en början.
skoldagen var så lång och tråkig som den alltid är men det är ju helt ok! ska lägga mig ner o de nå avsnitt av andra avenyn sedan blir det att gå ner och laga mat. kan säga att det blir att fara till stallet på torsdag och fredag och ta hand om lilla da capo ska bli riktigt roligt.
Medryttare

BRB SKOLAN

ska fortsätta fixa mig och leta fram nå kläder så måste skynda mig nu..

17:24

Skoldagen var som vanlig fast med lite drama men det tar jag inte upp.. på idrotten blev det att klättra och jag som redan hade träningsvärk så man höll på att dö.. ska se nåra avsnitt av andra avenyn sedan blir det att fixa en ny header.

mot skolan


Går och lägger mig så....


Lite bilder som är tagna under veckan..?

Mästerkoken Nino!
Riktigt normal hund man har..
Min och ruts soppa till vänter nino och andres till höger..

Kladdkaka!

Jag, johanna och tilde ♥
På konfan var det först gudstjänst sedan att vi och snackade om bibeln och fick vår egna bibel, kuliv.
efter tog jag och johanna till mig och käkade kladdkaka, riktigt gott var det. Snackade även om allt möjligt fick även lära mig hur man gör i gimp, mycket roligare program som jag kommer använda för att göra min header i.
Just nu är det en tillfällig som jag bara lekte med mest.

söndag

Inte har man fått sova nå i helgen, upp innan klockan 10 varje dag.. har just duschat ska leta fram nå kläder sedan tar man bussen till örnäset, jajagvet jag är väldigt lat men de är långt.. (a) kommer hem vid 3 tiden så skriver då!

Jag är uppe

Har letat fram ridkläderna ska gå ner och äta sedan häntar morfar mig så jag kan fara till stallet. Känns som att jag kommer ha värdens träningsvärk efter detta. blir även hockey vid 4 med jocke så bloggar nog inte så mycket mer idag.

Fredag, tar och tjillar hela kvällen lång!

Saknar mitt blonda hår lite..
Jävligt seg dag, orkar inte göra nå alls.. har legat i sängen och sätt andra avenyn i nåra timmar.. Ska ta en promenad till coop på ett tag och köpa nå tjockt att tjocka mig med.

Det luktar fredag!

Äntligen fredag wiho!
ska snart röra mig mot bussen för sista skoldagen på veckan, ikväll vetttefan vad jag hittar på, inget planerat alls.

Nu ska jag..

Hoppa i duschen sedan be mamma fläta håret så det är lockigt imorgon eller ja typ krull blir det men håret håller sig i tre dagar efter så det är skönt att bara kunna borsta det så är det fixat.
Blir att somna till nåra avsnitt av andra avenyn också, så jag säger godnatt nu.

andra avenyn

Ligger i sängen och ser andra avenyn, är nog på 12 avsnittet nu ;) bloggar mer ikväll.

Torsdag, idrott står på shemat idag.

Random bild.
Ska börja packa ner idrottskläderna sedan ställa mig framför spegeln ett tag och fixa håret mitt. börjar skolan 08.10 så dags att skynda sig , kyss!

rain over me

Bild från HKn
Säger bara lyckat celina! när jag skulle hem så gick jag till bussen och ja jag klev på bussen sedan så ser ja att jonas sitter på den så jag undrar vart han ska.. men då fick jag ju reda på att jag hoppade på 4 till bergnäset och ja då hade ju bussen redan lämnat smedjan.. så hoppade av vid varvet och tog bussen tillbaka till smedjan.. Nog om bussar, ska iallafall lägga mig i sängen och se nåra avsnitt av andra avenyn, tog 9 avsnitt inatt så nu blir det att fortsätta se, skriver sen.

dagens outfit

Shorta - Bikbok
Svarta jeans - Gina Tricot

Godmorgon

HejochHå har bara sovit 4 timmar inatt men det är bara att kämpa sig egenom skoldagen och göra det bästa.

Godnatt

Inga kvinnor i köket här nä!
Låg och sov efter middagen i nåra timmar sedan så har jag bara tagit det lugnt poppade popcorn sedan satte jag mig med matteboken och gjorde nåra uppgifter även fast jag inte behövde de. Imorgon blir det en chill dag, har 4 lektioner och ena är hk.

Fall For You

Känner så här att jag har sovit jävligt gott på soffan i nåra timmar men har dock ont i rygg och nacke, mindre bra det. Men till det roliga Anna smsade mig om att en häst behövde medryttare och jag ska smsade ägaren och så blir det att fara och provrida nån dag, snacka om att jag kan saknat att bara kunna fara till stallet och släppa allt och bara tänka på hästen och en själv.  En mysig tur i skogen eller ett hårt pass på plan spelar ingen roll utan bara att få vara i stallet är en skön känsla.

Tiden rinner iväg

Godmorgon....
så jävla trött så jag håller på att dö men det är helt ok, har skola från 08.10 till 15.30, lång dag framför mig så skriver när jag kommer hem.

Har just duschat och fixat klart massa till imorgon, blir att lägga sig i sängen och se på tv nu så man orkar upp imorgon.

mitt liv, inte ditt

tack gumman ♥
gick hem från skolan då vi hade hål i 2,5 timme och sedan idrott och jag skulle inte ens vara med så ingen idé att vara kvar då, jocke kommer förbi en sväng sedan så blir det nog att lägga sig tidigt.

Måndag

Riktigt trött men det är bara att kliva upp, har fixat mig klart och ska gå ner och äta nå, jätte hungrig..

grattis bby ;*

Helgen har iallfall varit toppen, varit med pojken min hela helgen, riktigt roligt.
säger även grattis, 18 år nu :D

galet less!

är på så jävla dåligt humör! så jävla less att inte folk inte kan låta bli att lägga sig i ens liv! ÅHHH seriöst jag för rå damp snart då folk slänger ut så onödiga kommentarer... MITT LIV, INTE DITT!
allt för en ändrad relationsstatus, seriöst! det är vårt val hur det blev och ingen ska lägga sig i.. !

LuleåLuleåLULEÅÅÅ♥♥♥

Blir hockey ikväll med jocke, så gulligt att han bjuder mig, aww ♥ ska fortsätta fixa mig sedan far jag mot han för att han ville ha sitt hår plattat. blir nog att sova där också :)

someone like you

Vaknade just, ska hoppa in en dusch, råkade somna med smink och allt, inte roligt..
skriver sen ! :)

Äntligen fredag!

Hos mig just nu, jocke är hära också så ska väl vara lite social med han nu :)
hehe ska få platta hans hår.. (A)

mot skolan

Sickad tröja - HM
Jeans - Gina

Fredag den 13 imorgon..

Har just duschat ska lägga mig i sängen och slå på nån film och så får man se om man somnar eller inte. Hörs imorgon, hoppas inget hemskt händer då.. fredag den 13de..


Snart ett år sedan!

Om nån vecka var det ett år sedan jag,jennike och jennifer for till åre och hade riktigt roligt!
Saknar det ♥














You said you loved me, you're a liar 'Because you never, ever, ever did, baby

Fuck blogg.se mitt inlägg kom inte upp imorse, aja!
Kom hem för ett tag sedan, skoldagen flöt på som vanligt och gjorde inte så mycket på lektionerna då vi inte riktigt har startat upp nå. Får se vad som händer ikväll kanske sova.. Råkade ju somna vid sju på kvällen igår så sov 12 timmar inatt, skönt! Ska springa ner och äta nu sedan blir det att plocka ihop lite kläder i rummet.

Då var det gjort!

Gullungen ♥
Hål i naveln är fixat, äntligen säger jag bara, gick riktigt bra iallafall :) då ska man bara låta bli att pilla, haha!
skolan var helt ok, gjorde inte så mycket fick sluta 1,5 tim tidigare så egenligen skulle jag typ ha just slutat.
ska ta och äta är fett hungrig, ska försöka att inte somna efter maten men det är nog omöjligt då  jag är skit trött..

Onsdag och jag ska till skolan

Godmorgon, jocke ringde och väckte mig annars hade jag inte varit uppe ur sängen , hehe är iallafall dödstrött... så hur ska detta sluta..

-

Fixade en ny header igen bara snabbt, blev sådär men har den ett tag tills jag får bättre bilder.
Tryck f5 om du inte ser..

Karamell kungen !

Promenerad till coop med pappa och hundarna, köpte mig en godispåse och apelsinjuice. Får se hur länge jag blir vaken inatt, sov till halv 2 så ja vi får se hur detta går! ska iallafall till skolan om jag bara ha sovit 3 timmar eller inget, till skolan blir det !

Kanske dynga inatt så man inte försover sig (a)?



Och vad gör jag, första skoldagen, svårt att gissa..

Nej det är verkligen inte svårt att gissa telefonen får slut batteri och väckningen ringer inte, blir inte väckt heller så jag försover mig rejält alltså till halv 2 typ.. LYCKAT!
Ska fara in till stan och kolla om jag kan ta hål i naveln, vill göra det nu, orkar inte vänta!

trött, nej..

snygg man var!
Sitter och pratar i telefon med jocke då ingen av oss kan somna, ska väl försöka sova sen. Kommer vara riktigt död imorgon, tur att man börjar halv 10 iallafall..

Skola imorgon är man taggad ?

Saknar sommaren så otroligt mycket, hatar vintern tjocka kläder och kallt..
Har städat mitt rum lite nu ikväll är inte klar för jag hittade min kontroll till tv så det blev att stoppa igång den och se lite.. saknat att se tv.. Ska fortsätta och städa lite sedan blir det att plocka fram kläder tills imorgon så jag slipper stressa.

pierca naveln!

Kom just hem, gick på stan med mikaela kom på att jag ville pierca naveln så ringde pappa och jag fick men dock så var antingen den som gör borta eller sjuk så det blir imorgon eller senast på onsdag! yess!
ska hoppa i ett varmt bad sedan så ska jag städa mitt rum och rensa garderoben för att hitta min jävla kontroll till tvn!

Helt klart en blogg man följer!

Denna tjej heter sanna, bor i piteå och är 14 år och är självklart min tremänning. Hon har en intressant blogg som jag följer dagligen. helt klart läsvärd!
(sorry för bilden gumman)
Klicka här ↓
http://sannaalmeros.blogg.se/

Just nu vill jag..

Har fixat bloggen lite, inte nöjd men det får duga orkar inte just nu. tyck på f5 om du inte ser ändringen.
(headern är tillfällig)

kvällen spenderades hos jennike, mycket kaoz ikväll ojoj.. promenerade ner till willy´s en sväng också och köpte godis, gottans! annars har vi bara suttit och pratat och tagit det lugnt.

Ingen kan stoppa oss när vi bara rullar fram!

Sitter hos jennike och har just vaknat vi vilade på maten, var behövligt för vi rullade från exotic.
Åt iallafall biff med bambuskott och en cola till fick väldigt mycket mat så åt inte ens upp all mat och då frågade dom om det var äckligt och jag bah nej det var väldigt mycket. får se vad vi hittar på idag om vi ens orkar göra nå eller ja det finns inget att göra i denna stad!!

Klockan är faktiskt 11.05

riktigt trött var väl vaken till halv 6 eller nå inatt.. ska börja fixa mig nu sedan så far man mot staden ska byta in tröjan jag köpte för det var typ blodfläckar på den , såg det när jag kom hem -.-
ska väl även ta en fika på stan med jennike :)

Shopping!

Kom just hem från staden, fick med mig hem 2 par trosor, 1 bandeau och tröja i siden. allt det gick på 190 kr på Gina tricot. ÄLSKA REA ♥ ska snart äta middag sedan så blir att hitta på nå tror jag :)
Hittade även en bild på mina snyggingar! mycket snyggare i verkligheten dom gick på 599:-
Ankle boot

känslorna växer

sitter här och äter varma mackor och snackar med jocke i telefon, roligtroligt. Varit hos han hela kvällen innan det så käkade jag med min bror på max o bara pratade. Ska ta och hoppa i duschen snart sedan får man se om det blir att fara till piteå imorgon, ska hinna vara me jocke en sväng också tror jag :)

Mina ord.


Helvetes skit, fitta vad less att allt ska alltid spåra jävligt less man börjar bli, hitta en lösning förfan innan nått riktigt illa händer! som de höll på att hända!

Johan harju, han är jävligt bra!

Fyfan vilken match det var sjukt hur spännande det var och såklart vann vi, ovanligt nae!
hittade mig ett par skor på din sko också så jävla kör i dom! dom gick på 600 kr men såklart köpte jag dom!, jag var helt förälskad i dom! får se om man kanske far till piteå imorgon eller vad man gör!
sitter iallafall nu och snackar med folk på facebook och dunkar musik.

tjajajja

Sitter och väntar på att mikaela ska platta håret klart o fixa sig sedan blir det ner mot stan och kolla på nå skor♥
Jennike ligger i sängen o vägrar kliva upp, den ungen! 


Sover hos J med M inatt

sover hos Jennike inatt så skriver senare, kanske mobilbloggar när jag ligger i sängen då jag kan lägga in nån bild också, puss!

Godmorgon eller lunch kanske?

Det är min födelsedag idag hurrahurrahuraa! och bara därför tog jag sovmorgon.
blev väckt av familjen förutom jesper som sitter på tåget påväg hemåt mot luleå, käkade tårtan som jag själv bakade igår. När dom gick ner så vände jag mig om o somnade om, riktigt skönt!

Femton år nu.

Ligger i sängen o ser svenska hollywoodfruarna och har just käkat nudlar.
blir att käka tårta hela dagen idag men jag klagar inte alls, sedan så blir det att hitta på nå med vännerna!
nu tjatar Frans att jag ska vara social på facebook så puss! ;)


Nåra bilder från Nyår!


Grattis till mig i förskott

Ligger i sängen och är helt slut, gjort två tårtor till imorgon, riktigt mumsiga ser dom ut iallafall!
Tänk blir 15 år imorgon, gud vad tiden går fort..eller ?

sleeping

ligger i sängen än och ser på family gay , väntar på att Mikaela ska komma hit blir nog att hon sover här inatt. så får se vad vi hittar på!

Vila i frid Ella.

Lägger mig i sängen o slår på en film med chips o cola.
har ingen blogglust under lovet, så kommer bara nå inlägg då och då.

första inlägget 2012

Sitter hos oscar blir att sova här med samuel. så skriver när jag kommer hem imorgon , puss!

RSS 2.0